Almassora.com
 
 
Publicite
   
Inicio/ Noticias / Acte d´investidura a l´Ajuntament d´Almassora

Noticias - Noticias Web - 13/06/2015

Acte d´investidura a l´Ajuntament d´Almassora

iMG

Discurs del portaveu de l´Agrupació d´Electors Se Puede Almassora, a l´acte d´investidura a l´alcaldia a l´Ajuntament d´Almassora.

 

Hola bon dia a tots i totes.

 

En primer lloc agrair a tota la ciutadania, el suport a l'Agrupació d'Electors Se Puede Almassora, que ha fet possible obtindre dos regidors, amb el valor afegit del poc de temps i capital que hem tingut per poder dur  a terme.

Amb no més de  900 euros, totes d'aportacions voluntàries, s'ha pogut fer una campanya austera i arribar a tots els barris de la població, enfront de les campanyes electorals dels Partits Polítics de tota la vida.

Però per fi, estem ací, després de mesos de duríssim treball per poder parlar, participar, proposar, en definitiva treballar, treballar per i pel nostre poble, Almassora, un poble al  que  tant de temps han volgut mantenir-nos callats. Un govern municipal que per  12 anys s'ha mantingut al marge del que el poble li demanava, participació i transparència.

Som fidels i coherents amb els nostres propis principis i tot i que no se'ns exigeix ​​una declaració de béns patrimonials de les nostres societats, som transparents i per això les hem inclòs perquè es facin públiques, perquè la gent pugue valorar el dia de demà que la nostra intenció no ha estat la de enriquir-nos sinó la de servir al poble. Transparència que es mereix la ciutadania per part de tots els càrrecs electes.

 

D'altra banda volem manifestar que el nostre vot per a la constitució d'aquest Ajuntament ha estat consensuat per la nostra assemblea, de forma responsable i coherent, ficant primer els interessos del poble front a la lluita de la butaca a l'alcaldia. Abans que la lluita per una butaca està la lluita per les necessitats de la població.

És la nostra voluntat i intenció d'estar al servei de la ciutadania, atendre totes les qüestions que se'ns plantegen, resoldre les problemàtiques i situacions que es generen, tot això per a propiciar i promoure una convivència pacífica, democràtica i de total igualtat d'oportunitats, a tot un poble que es mereix un futur digne i complet, de justícia social i de repartiment de la riquesa col·lectiva i social.

Per dur a terme la nostra voluntat i intencions de servei públic i directe cap a aquest gran poble d'Almassora, comptem amb un programa electoral, amb unes propostes i iniciatives ciutadanes que pretenen ser col·lectives, per a tota la població sense cap discriminació, sigui de classe social, racial o cultural.

Tots som un poble i solidàriament, aquest poble som tots, tot ens uneix per construir una societat de futur, lliure, igualitària i que assente  les bases del desenvolupament social, econòmic i cultural de les noves generacions  d ´almassorins. Aquest és el nostre repte, augmentar el grau de benestar de tota la població, garantir els drets ciutadans, sense privilegis i interessos personals i clientelismes, acabar amb tota corrupció interessada i privada que només ens aboca a la desigualtat.

Som un equip de veïnes i veïns, recolzades per un sector de població, que demana un canvi polític i social, que demana apropament a la vida quotidiana de la gent, demana proximitat, honradesa i transparència en les decisions polítiques que es prenguen, demana senzillesa política en el tracte i en el diàleg, en resum, ens demana el poble que siguem ciutadans de carrer, de barri, que escoltem, que no ens convertim en càrrecs amb sous que viuen al marge de la població, i per la nostra part, això ho complirem, escoltant al poble d'Almassora.

I per desenvolupar aquesta declaració d'intencions, calen les paraules, les propostes i els fets. Aquest és el nostre camí, desterrar per sempre el mite establert de "qui es fica en política, és per forrar-se i col·locar a la seva família", predicar i practicar l'austeritat de la despesa pública, amb sous d'acord amb la critica situació actual de la classe treballadora , ajustant despeses i optimitzant els recursos col·lectius, sense malbarataments ni ostentació, que paga el poble i es beneficia una minoria.

És hora de polítiques populars, horitzontals, de baix a dalt i sense cúpules de poder privilegiades. És hora d'escoltar al deprimit, a l'oblidat i al marginat. És hora de conèixer les causes i enfrontar-se a les solucions, amb fermesa. És hora d'acabar amb les precarietats, amb les misèries que submergeixen a part de la nostra població en la pobresa i l'oblit social, que les porta al desarrelament i la pobresa, tant econòmica com social i cultural. És hora de veure el que passa i viu la població mes desfavorida. És hora de la integració social i cultural, d'obrir les portes a altres cultures  que conviuen al nostre estimat poble. És hora de la transformació social, d'apropar les desigualtats per crear aquesta nova societat, a la qual aspirem, perquè la visquin les nostres filles i fills i nétes i nets amb valors com la justícia social, la solidaritat i la fraternitat dels pobles lliures.

Prioritzant projectes de participació ciutadana, reactivant la Comissió Ciutadana Permanent, escoltant a la joventut i també a la tercera edat, sense oblidar a la gent en actiu.

Considerem que hi ha molt per fer, que totes i tots fem falta en aquest projecte, sense ser ningú imprescindible, temps nous amb polítiques socials noves per demostrar que una nova Almassora, l 'altra Almassora és possible.


Empresa


Empresa
Noticias Web


Empresa


Banner


Banner
   
Almassora.com Aviso Legal Mapa Web Contacto